Saturday, December 17, 2011

PANJANG BETUL TANGAN KAU!



eh. memang kalau letak kain kat raga moto memang kena rembat ek? :D kedengaran seperti baghal kan siapa yang sanggup rembat kain aku uh. punya ah banyak kain yang boleh dye rembat. spender dye uh g ah rembat buat lap/basuh motor uh. Ini sampai kain basuh motor aku yang dah lama aku guna dye g rembat. Tak kan MAT JAMBU lak yang rembat? yelar kan, dah kain aku uh warna pink. (aku tak pink pink pink neh eh. ) come on laaaaaaaaaaaaa . grr

kepada insan yang sedikit baghal uh, kau guna aje lah kain aku uh. aku berfikiran positif aje yang kau nak ambil kain uh sebab kau selesema . myb hidung kau uh sama taraf ngn kain yang aku lap2 seat yang aku duduk penuh ngn rakusnyaa uh :D  untuk insan uh, aku harap jangan ah tangan kau uh panjang kat pakaian dalam orang :D HAHA 100% baghal kau uh nanti :D okay. ada paham ? :D papaiii .

1 comment:

Nur Haslinda said...

haha senget kau aus. untung la kain yg buruk tu pun ade org nak rembat. kekeke :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...