Monday, December 19, 2011

DARA DI JARI KU



haha. sorry entry uh dara pulak. DARAH patutnya. saja aje aku buat2 gempak sikit. :D okay la kan ada tajuk dari tak ada tajuk entry aku uh , haaaaa kannn.


biasa lah kalau dah careless macam gini ah jadinya kan. jadi sayangi lah diri anda. jangan jadi seperti daku. =____= . K.O wow~   dah ah nak exam. boleh pulak jari kanan aku yang kena. perghh. nasib nasib nasib. 


ape nak buat lah kannn. 

Sunday, December 18, 2011

THE POWER OF " IM SORRY SAYANG"

ini yang aku mahukan! and for every couples! this statement will gives a huge changes in your relationship. there's limit for my heart. once broken consider ...................................................... just thinking. 

enjoy your emotional . you deserved for that.

MUNGKINKAH SATU HARI NANTI INI TERJADI KEPADA KU?


Puaskah kau lukaiku
Puaskah kau sakitiku
Puaskah khianatiku
Puaskah hoo.. Sayangku

Di manakah nuranimu
Di mana akal sehatmu
Sekarang kau campakanku
Setelah kau dapatkanku

Mungkin hanya bila ku mati
Kau 'kan berhenti 'tuk menyakiti
Sampai kapan aku begini
Terus begini
Terus engkau lukai

Ingatlah saat yang lalu
Saat kau peluk diriku
Tapi kini semua lalu
Kau tega khianatiku


Saturday, December 17, 2011

PANJANG BETUL TANGAN KAU!



eh. memang kalau letak kain kat raga moto memang kena rembat ek? :D kedengaran seperti baghal kan siapa yang sanggup rembat kain aku uh. punya ah banyak kain yang boleh dye rembat. spender dye uh g ah rembat buat lap/basuh motor uh. Ini sampai kain basuh motor aku yang dah lama aku guna dye g rembat. Tak kan MAT JAMBU lak yang rembat? yelar kan, dah kain aku uh warna pink. (aku tak pink pink pink neh eh. ) come on laaaaaaaaaaaaa . grr

kepada insan yang sedikit baghal uh, kau guna aje lah kain aku uh. aku berfikiran positif aje yang kau nak ambil kain uh sebab kau selesema . myb hidung kau uh sama taraf ngn kain yang aku lap2 seat yang aku duduk penuh ngn rakusnyaa uh :D  untuk insan uh, aku harap jangan ah tangan kau uh panjang kat pakaian dalam orang :D HAHA 100% baghal kau uh nanti :D okay. ada paham ? :D papaiii .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...