Friday, October 7, 2011

HARGAILAH DIRI ANDA!

yeay! arabic ! :) suka lah badan aku neh an :)


macam gini rupanya rasa penat eh bila ada lab (11a.m sampai 5p.m)? haha kang aku cakap banyak2 merepek pulak nanti an. ada lah nanti kuar yang tak pasal2 kang. hehe. dipendekkan cerita, badan kita akan rasa dihargai bila kita memberikan ganjaran yang tak pernah dirasai oleh diri sendiri (aku lah tu) seperti minuman arab (fayrouz) macam gambar kat atas uh. walaupun harganya tak lawa sedikit =_____=" tapi untuk menghargai badan sendiri. aku sanggup!!! :) untunggglaaa sapa yg jadi isteri aku nanti. :) acewah. hah kan dah! aku dah keluar dah pasal hal2 sensitif neh . ahaha :D tapikan aku nak cakap neh weyh! serius ah weyh dgar ape aku nak cakap neh.! dah2 lupakan dulu nak reply mesej uh. tak penting pun ah selain dgar ape aku nak cakap neh. acewah!


jadi , secara sikologinya, bila korang beri penghargaan kat badan korang automatic korang rasa macam badan korang uh bertenaga balik!. :) jadi korang banyak2 kan lah beri something HADIAH yang secara sikologinya akan membuatkan korang boleh bertenaga lebih dari yang biasa. yang pentingnyaa IKHLAS! ;) sampai sini aje :) gudnight!. :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...