Friday, October 7, 2011

ONLY FOR YOU BABY

hey i love you baby baby baby! :*

baby baby baby (lentok lenggok justin gigi) =____=" hah! yang tahu tu senyap2! haha siot aje aku neh . 


senang2 untuk you baby . i spend around rm80 today for you baby! :* time2 sekarang lah you nak meragam macam-macam dengan i! please baby. setiap minggu i mandikan you guna sabun yang mahal2! siap wax kan lagi you.sampai berkilau2 you! tak cukup ke baby?  ke you jealous sekarang sebab i ada someone selain you? you jealouss ehhh.! naughty lah you neh . =__= 


you ny pandai tau nak minta kasih sayang dari i.! that's why i wanna love you as you hate me baby!  huahuahua! sekarang ny you dah dapat ape yang you mahu! :* i promise lepas ny i jaga you elok2! i promise !  AHAHA :D nanti you temankan i balik jb yea . kita ikut highway dari bangi sampai ke johor! :) nanti i belanja you air kegemaran you RON95. or you nak RON97? HAHA :D okay yea baby! 


actually korang jangan salah tafsir. BABY BABY yang aku guna kan kat atas uh refer 4 my motorcycle okay ^_________^ acewah! baby baby baby gitu. 


bye semua. nak g solat jumaat lah ! :)

3 comments:

SisQa said...

lol, baby ker tuh?/ haha

myra yusreena said...

haha aww suwitnyeee ngan beby dyee..haha!

Aus Jahidi said...

sisqa : ouh yeah my baby! :D kenapa jealous sangat neh? uwaaa~

mira : mesti lah sweet. syaang baby kita uh! minum nak RON97 AJE . :d

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...