Tuesday, July 12, 2011

aku boleh jadi gila kalau pakai bedak sejuk.

heyyyy you! good evening ~ :) jum2 aku nak citer sikit something ngan korang . nak kongsi2 lar gitu annn. :) aku neh memang taleyy tahan lar sekali lagi aku diseksa JIWA dan RAGA oleh pekerja asing kat kilang aku ny especially pempuan. ada ke patutnya dia orang g pakai bedak sejuk kat muka dye time2 kerja uh. pagi2 pkul 8a.m smpai ke malam 8p.m tak buang2 an. tak tahu lar kalau dye tampal muka dye orang guna plastik supaya air yang kena kat muka dye tak kena bedak sejuk. bajet kalis air kot? HAHA :D entaaa larr ann. eh. aku tak mengumpat taw. aku neh mana lar suka mengumpat ny. muka aku kan suci kan? daalam aty ada tamannn woww~. haha tapi disebabkan budak asing uh pakai bedak sejuk, aku nak jadi GILA ketawa dalam aty.. aty aku pon tak dapat nak tampung smpai terpaksa bluetooth g jantung. *hebat tak hati aku ada bluetooth? pedulik apee akuu ;p 

macam gini lar an budak ASINg uh pakai bedak sejuk . tapi dye letak kat area pipi berjejari 1inch. *wah guna ayat math uh* HAHA :D



sekadar perhiasan . :)
hah. mane nya aku tak gelak gelak macam machine nak hancur kat department aku uh :D HAHA lama2 aku tgk makin sengsara aku nak gelak dalam hati :D LOL. cuba bayangkan kalau semua pekerja government and non-government macam nurse, doctor n kalau taleyy bla kalau lecturer , cikgu2 kat sekolah pakaii bedak sejukkk.. OPSSSSSSSSSS~~ aku tanak cakap ape2 lar an. imagine pon tamauuu~ :D HAHAHA :D abissss semuaaaa ~. haha :D actually nak citer lagi dengan detail lagi, tapi sok kerja larr.. nak tidurr sudaaa.. :) okay semua. insyalah akan diupdated blog aku yg sekarang jarang aku nak updated sebab mencari rezeki yg HALAL :). adios! :0 salam. may ALLAH bless you readers! ;) 

p/s : tolong jangan bawak smpai dalam mimpi pleasee.. takut nanti katil korang basah :D dah besar2 pon ngompollllll. HAHA macam NOBITA larr kau neyy. :D LOL. 

3 comments:

aremieroul said...

ha3..btul3..saya pernah perasan jugak..he3...

Nia Kmj said...

haha...pkai bedak sejuk p keje? oit! org pkai bedak sejuk mlm2 la!! siang2 da jd bedak panas :P gelak golek golek aq kt cni!!!!

Halimatun Sa'adiah said...

melampo meno jge kechantikkan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...