Wednesday, June 15, 2011

rindu sangat kat awak boleh tak?

awak awak awak! sy rindu sungguh2 ny kat awak cik.metot! comel! cantik! rindu nak borak2 ngn awak! rinduu nak breakfst kat awak! lunch ngn awak! dinner ngn awak! study ngn awak! gelak sama ngn awak.! riadah sama2! ;( rinduuuu sngat2 kat awak!. saya suka awak bagi mesej kat sy masa waktu kerja sy. rasa kembali bersemangat macam minum air kacip patimah *silap, tongkak ali* ahha :D kalau sy minum kacip patimah.. jadii awwwwwwwwwwwww lar nanti an syyy :) hee~ I love you so much ~! :*  awak awak awak! nak lagu aishiteru untuk awak sy letak kat blog sy yang sy comotkan ngn nama2 awak! :*

6 comments:

aina said...

iyeww geli nyah. hahahaha

sufi said...

hee yayangggg~~rindu awak gak la papa!!sorila sy bg mesej byk2 kat awk time awk keje uh syg..sbb sy rindu awk :(..hue~~sy pun rindu nk bekfes ngn awak,jalan2 kat taman cempaka,lunch kat kejut,mkn eskem sesame.. (kau jeles ke org sebelah?) muah3 i luv u sayang!!! <3 <3 <3

MissAisyah said...

omaigosh. gila jiwang leleh lu mat! huuu~

sufi said...

papa..nak sayang awak laju2 bole?hee <3

Aus Jahidi said...

awak : sy sukaa mesej awk bagi sy larr~ ^_________^ gembira sesangat lar an ;) mesti lah boleh aawk nak syg sy~ :) I love you ! so much! deeply much! crazy much! infinity! :*

Nia Kmj said...

aku jeles tahap melampau!haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...