Monday, June 20, 2011

memang badut sama macam kau lar HAHA !

comel kan ? HAHA :D *kalau nak ketawa cover sikit. takut nanti gigi korang macam dye.LOL!

eh korang semua. LAMA tak post entry utk korang baca. :) sorry okay. sibuk kerja 12jam shari. kerja kilang aje aku. nak duit banyak lah an. kerja kilang aje ah lumayan gaji dye kat jb ny bagi untuk aku yg nak smbung beljar tahun 2 nanti.  aha. straight to the point. sebenarnya aku nak citer ny *gosip jugak aku ny an? , muka macam imam muda kan? kan kan kan? HAHA* 

yolar. aku nak citer pasal warga asing kat kilang tempat aku kerja ny. tak nak ah cakap warga mane an. dye punya MAKE UP aku cakap kat korang mmg ah an, badut pun kalahhhhhhh~! seyes doe! haha terSEKSa doe aku tengok! haha kejam doe dye menyeksa jiwa aku gini. aku macam nak ambik chemical material lumat2 guna machine aku uh pas uh tampal kat muka dye! haha macam kejam tak aku? msti tak kejam kan? aku kan imam muda! opsssss~ HAHA!

nak aje aku g cakap kat dye betapa hancurnyaaa jiwa aku dye cakar dgn wajahnyaa yanggg warna merah+merun+ungu ape ntah lagi ada warna uh. HAHA :D eh aku tak macam LASER lagi kan ckp2 gini? yo lar aku kan 'pendiam' . errrrrr. ;D as conclusion, seriously dye macam badut. eh silap!! dye melebihi badut!!! :D gambar badut kat atas uh lagi comel lawaa~ :D :D :D mintak2 b4 aku benti , ada ah anugerah yang dye dapat! :D

dah lar ny aku membebel. penat dah. sok aku nak g keje dah. :( penatt siak! huhhh~ dengan terpaksa berhadapan ngn badut 'kuit' uh pulak! haha :D okayy semuaa. byebyebye. salam. may ALLAH bless my followers! :)

4 comments:

Nia Kmj said...

haha.... xbaik r ko... :D sian dy wey...tgur la dy... xkn ko na biar je..ntah2 rmai lg y ckp dy mcm badut... jatuh la maruah dy... ko kn IMAM MUDA... tanggungjawab ko la tu an :D

Nia Kmj said...

haha.... xbaik r ko... :D sian dy wey...tgur la dy... xkn ko na biar je..ntah2 rmai lg y ckp dy mcm badut... jatuh la maruah dy... ko kn IMAM MUDA... tanggungjawab ko la tu an :D

aina said...

Aku takutt baduuuutttt

aremieroul said...

ha3..x baek a abg aus niew..he3..mungkin dia mmg suka cam 2..manew tau...he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...