Wednesday, June 15, 2011

kenapa lah kerajaan banned website untuk download movie and e.t.c!!





 kenapa lar kan pada pendapat korang kerajaan nak block semua bagai cam gini? . kalau yea pon nak block uh , baik g blok laman web yang lucah-lucah uh. lagi banyak lah nak dibandingkan dengan website untuk aku biasa download movies. grrrrr. geram aje lar an aku. nasib baik mediafire tak kena block. kalau tak mmg cari pasal ah dgn golongan muda yg suka download movies ny. macam nak hempas2 aje an laptop ny. nasib baik tak jadi hempas, ada muka GF aku :) <3 heeee

aku tak rasa kerajaan akan pegang negaraku Malaysia bila pengundi2 muda memberontak. aku pon nak! &%^*$$^&$**$$#@*@() HAHA :D LOL ! betul tak semua pendownload2 tegar yang tak henti2 menyokong blogger2 yang dah upload movie untuk kita download kan? :D hee~ apa2 pun kita tunggu dan lihat aje lar ape yang kerajaan nak block lagi. jangan road block suda. mampus aku. HAHA ! okay semua. nak rehat pulak dah aku. penat balik kerja ny. bye bye bye. to my follower. thanks being my follower :* <3 hueee~

11 comments:

oneTieyha said...

sabo je la..huhu

Aus Jahidi said...

tak dpt sabo. tak dpt dah nak download movie banyak2 lagi :(

aremieroul said...

hu3..malaysia mmg nak haramkan cetak rompak tetapi x nak haramkan maksiat..pew nak jadi..hu3..kalau betul nak halang cetak rompak kenapa x buat dari dulu2 lagi..buat time orang semua dah kenal mmg carik nahas lah..hu3..tunggu dan lihat jerk lah apabila akan dihack..^^

naz0891 said...

hahah...yang ko download 2 pown da kira cetak rompak der...hahhaha...x kne ngan kerajaan malaysia org lain lak saman ko...hahaha

Nia Kmj said...

hmm diorg dengki r wey...diorg kne beli y ori...kite bley dpt free... huh

Nia Kmj said...

nmpknyer aq da sangkut kt cni sbb lagu 2.. haha...dr pg smpai skg xder lgu lain... hik2 i like!!

Nia Kmj said...

nmpknyer aq da sangkut kt cni sbb lagu 2.. haha...dr pg smpai skg xder lgu lain... hik2 i like!!

Nia Kmj said...

nmpknyer aq da sangkut kt cni sbb lagu 2.. haha...dr pg smpai skg xder lgu lain... hik2 i like!!

Aus Jahidi said...

nia! aha. mesti ah aishiteru dow! :) nyaman aje duniaa ny dgar laguu ny doe. HAHA ! :0

Nia Kmj said...

mak ai...byknyer komen aq kuar... :P
ap? ko ckp aishiteru kt aq ke? wawawa :P :P :P

SyiedaCyg said...

Jgn risau. walaupun kne block aku xde mslh nk dwnld movie dr megaupload atau sekutu dgn nye sb ape?, sb aku xdwnld direct dr page2 yg di block 2. nk tau mcm mn aku bwt?, korg search je "PREMIUM LINK GENERATOR" korg guna kn extension 2 utk dwnlod ape yg korg nk dwnld. Good Luck!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...