Monday, June 20, 2011

memang badut sama macam kau lar HAHA !

comel kan ? HAHA :D *kalau nak ketawa cover sikit. takut nanti gigi korang macam dye.LOL!

eh korang semua. LAMA tak post entry utk korang baca. :) sorry okay. sibuk kerja 12jam shari. kerja kilang aje aku. nak duit banyak lah an. kerja kilang aje ah lumayan gaji dye kat jb ny bagi untuk aku yg nak smbung beljar tahun 2 nanti.  aha. straight to the point. sebenarnya aku nak citer ny *gosip jugak aku ny an? , muka macam imam muda kan? kan kan kan? HAHA* 

yolar. aku nak citer pasal warga asing kat kilang tempat aku kerja ny. tak nak ah cakap warga mane an. dye punya MAKE UP aku cakap kat korang mmg ah an, badut pun kalahhhhhhh~! seyes doe! haha terSEKSa doe aku tengok! haha kejam doe dye menyeksa jiwa aku gini. aku macam nak ambik chemical material lumat2 guna machine aku uh pas uh tampal kat muka dye! haha macam kejam tak aku? msti tak kejam kan? aku kan imam muda! opsssss~ HAHA!

nak aje aku g cakap kat dye betapa hancurnyaaa jiwa aku dye cakar dgn wajahnyaa yanggg warna merah+merun+ungu ape ntah lagi ada warna uh. HAHA :D eh aku tak macam LASER lagi kan ckp2 gini? yo lar aku kan 'pendiam' . errrrrr. ;D as conclusion, seriously dye macam badut. eh silap!! dye melebihi badut!!! :D gambar badut kat atas uh lagi comel lawaa~ :D :D :D mintak2 b4 aku benti , ada ah anugerah yang dye dapat! :D

dah lar ny aku membebel. penat dah. sok aku nak g keje dah. :( penatt siak! huhhh~ dengan terpaksa berhadapan ngn badut 'kuit' uh pulak! haha :D okayy semuaa. byebyebye. salam. may ALLAH bless my followers! :)

Wednesday, June 15, 2011

rindu sangat kat awak boleh tak?

awak awak awak! sy rindu sungguh2 ny kat awak cik.metot! comel! cantik! rindu nak borak2 ngn awak! rinduu nak breakfst kat awak! lunch ngn awak! dinner ngn awak! study ngn awak! gelak sama ngn awak.! riadah sama2! ;( rinduuuu sngat2 kat awak!. saya suka awak bagi mesej kat sy masa waktu kerja sy. rasa kembali bersemangat macam minum air kacip patimah *silap, tongkak ali* ahha :D kalau sy minum kacip patimah.. jadii awwwwwwwwwwwww lar nanti an syyy :) hee~ I love you so much ~! :*  awak awak awak! nak lagu aishiteru untuk awak sy letak kat blog sy yang sy comotkan ngn nama2 awak! :*

kenapa lah kerajaan banned website untuk download movie and e.t.c!!





 kenapa lar kan pada pendapat korang kerajaan nak block semua bagai cam gini? . kalau yea pon nak block uh , baik g blok laman web yang lucah-lucah uh. lagi banyak lah nak dibandingkan dengan website untuk aku biasa download movies. grrrrr. geram aje lar an aku. nasib baik mediafire tak kena block. kalau tak mmg cari pasal ah dgn golongan muda yg suka download movies ny. macam nak hempas2 aje an laptop ny. nasib baik tak jadi hempas, ada muka GF aku :) <3 heeee

aku tak rasa kerajaan akan pegang negaraku Malaysia bila pengundi2 muda memberontak. aku pon nak! &%^*$$^&$**$$#@*@() HAHA :D LOL ! betul tak semua pendownload2 tegar yang tak henti2 menyokong blogger2 yang dah upload movie untuk kita download kan? :D hee~ apa2 pun kita tunggu dan lihat aje lar ape yang kerajaan nak block lagi. jangan road block suda. mampus aku. HAHA ! okay semua. nak rehat pulak dah aku. penat balik kerja ny. bye bye bye. to my follower. thanks being my follower :* <3 hueee~

Monday, June 13, 2011

14 june 2011

yeah. sok 14 june 2011 first day aku kerja. mesti pas ny aku semakin penat. tapi mintak2 'awak' punya mesej bagi saya kembali tenaga! :) <3 mesej awak mmg sy suka cik.metot ! :*

kini aku akan bergelar mamat kilang.

selamat semua :) nak cakap ny yang aku dah lepas interview dah. kerja kilang okay lar uh an. macam2 allowance.bolay lar nak hadiahkan c****n **a* kat awak sufi.! :* everything is okay. dalam minggu ny aku akan kerja kat HITACHI KOKI senai uh. penat lar plop. nak g tidur lar an :) byebyebye semua . ape2 nati aku share kat next entry aku ;)

SIAPA MAHU DUIT HAHHHHHHHHH?


kalau lar duit ny muka aku kan lagi TINGGI nilai mata wang nya! LOL ! :D (blog aku, tape ah aku tulis ape pon )



holla malaysian! :) sorry dah lama tak updated blog untuk korang ^__^ . sebenarnya dah lama dah aku cuti semester ny. tapi tak jugak kerja2 . almaklum lah kan perasan duit uh masuk dengan sendirinya. nak abiskan duit memang lar laju, tapi nak cari duit uh giler lambat giler wow~ tensionn guakkk~ !! grrr.. cukup ah uh aku berperilaku seperti raja kat uma ny. Jadi aku anak yang soleh dan baik (perasan lebey) sok nak g interview kat kilang kat senai. ! HITACHI KOKI. aku ingt kilang KIKI LALA (baju budak2) , rupanya tanggapan aku salah dan mengecewakan hati ny . HAHA ! macam geli tak bunyinyaa? GAGAga. geli ketiak i youu~ :D

rupanya kilang elektronik an. oh. aku nak jadi MAMAT KILANG? haha pedulik ape aku. yg penting HALAL! :)  nampaknya macam dah l*wat sangat ny (gantikan ah tmpat bertanda * dgn huruf yang anda mahukan ) haha mengikut kretiviti anda masing2! :) LOL! okay semua. mahu masuk tidur lar pulak :) byebyebye kawan-kawan! see you on my next post! :) assalamualaikum .w.b.t!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...