Wednesday, May 11, 2011

SETELAH LAMA KU MENUNGGU, MEMANG AKHIRNYAAA HANTU DI JB?!

huahuahuahua:D
asssalamualaikum semua :) selamat malam bagi yang berada di Malaysia . dipendekkan cerita sebenarnya hari ny motor kesayangan aku yang aku pos dari bangi dah sampai.... pehhhhhhhhhh~ serius seronok giler. RINDU giler aku kat motor uh kan. sayang ketat2 tahu tak! ;) heeeee~ motor biasa aje aku punya. :) tak ah macam ada yang pakai kawasaki ninja turtle . CEHHH~ kecikkan sikit ayat uh. hahaha :D kantoi nanti peminat2 motor ny karang baca blog aku.. 

Dipendekkan cerita lagi, petang tadi aku dan mama aku pergi JB(area larkin ah gitu) lepas mama aku abis kerja. mama ambik aku dekat depan uma. dalam perjalanan ke JB uh nasib baik belum jem lagi. (tangan kedada kepala ke atas) tiba-tiba aku dengan mama aku tergamam!!!! macam sepertinya melihat ada hantu sedang berlari-lari mencari UNDERWARE nya yang hilang. hahahaha :D  rupa-rupanya hujan turun dengan lebatnya.(jangan mara hahhh) nasib baik hujan, kalau air mata HANTU(bukan nama sebenar) memang tangan kedada kepala ke atas!! 

memang ah aku terus risau kan macam mane nak ride motor ny dari JB ke KULAI dengan hujan-hujan gini. kalau hujan macam orang nagis takape jugak. ny hujan lebat giler! kalau aku menagis pun orang tak perasan kerana diselindungi oleh air hujan uh . heee~

macam orang buta uh masa uh nak tengok jalan. memang lebat hujan uh sampai tak nampak jalan. (tapi aku ada nampak gadis-gadis) .. hahaha :D tak ada ah.. gurau ajeee. sedangkan jalan uh pon aku tak nampak inikan gadis-gadis an. heee~ :D apalaaaaaahh kebijaksanaan nyaaa annn~ Di sinopsiskan lagi cerita ini kan akhirnya aku sampai jugak kat PPL JB. aku guna pos laju ah pulak. tak SANGGUP pos guna KTM...! banyak giler calar balar nanti kulit KEKASIH aku uh ... LOL 

lepas settle sign semua, aku ambik ah motor aku uh dengan penuh kasih dan sayang yang tinggi melampaiii~ HAHA :D adoyaiiii~ (punya lah syang kat motor an) okay lah kan. sama sini aje lar aku punya entry. nanti karang banyk sangat tulis , ada jugak nanti tak ada idea untuk entry seterusnyaaa.. okay lah u'olz. papaii semuaaa~ ASSALAMUALAIKUM W.B.T! :)

P/S : tak ada kena mengena dengan yang sedang kentut atau yang sedang sembelit :0

3 comments:

mushroom said...

mana hantunya.. banyak aku baca.. xde pun :P

Aus Jahidi said...

hantunyaa da disebelahhmuu :D LOL!

Nia Kmj said...

haha...aq ingtkn ko jmpe antu kat JB..huh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...