Friday, April 22, 2011

MEMANG HARAM AH AKU CAKAP! TOYOL ADA KAT ASRAMA?

assalamualaikum w.b.t kepada semua hadirin dan hadirat sekali, hari ini merupakan hari yang kita nanti-nantikan bagi golongan adam untuk menunaikan solat jumaat. hadirn dan hadirat sekali, sebenarnya ini bukanlah apa yang saya ingin ceritakan. Apa yang saya ingin cerita kan mengenai entry saya MEMANG HARAM AKU CAKAP , adalah mengenai flashback ketika saya di asrama tingkatan 4 dan 5. Merujuk kepada entry saya, ingin saya tegaskan bahawa mmg sangat kelakar dan geram (ikut situasi) bila SELIPAR HILANG kat asrama. ^___^


untuk pengetahuan hadirin dan hadirat sekalian, saya sangat TRAUMA dgn selipar mahupun selipar RM2 aku beli masa pakai kat ASRAMA pon hilang. lagi kan selipar above RM50 memang lagi ah memang cepar lesap. (dah macam toyol pulak yang merembat) HAHA konklusi yang dapat saya tegapkan disini adalah bahawa apabila diadakan satu KEJOHANAN MEREMBAT SELIPAR DIANTARA PEREMBAT dan TOYOL, keputusannya akan berpihak kepada PEREMBAT, dan TOYOL hanya akan pulang dengan KEPALA YANG BOTAK dan BADAN YANG HIJAU (maybe lumut tumbuh kat badan kot, dah lama tak mandi lah katakan) HAHA :D 


pengikut-pengikut mahupun yang belum jadi pengikut aku sekalian , tempat yang paling menguji tahap kesabaran dan keimanan yang mana selalunya SELIPAR ku lepas adalah di SURAU asrama. perggggggggggggggggggggggggggggg~ memang masa uh boleh macam-macam boleh keluar dari mulut seperti *%($%#^@#%$^$^*&$%#$(*%$%$@#^,,,   paham tak? kalau tak paham try GOOGLE TRANSLATE mayble boleh kot translate (dgn nada serius+sewel : harap-harap jgn lah yang buang tebiat g translate ayat uh, mmg aku tak nak cakap ape lah an kalau ada yang BIJAK p translate) haha :D memang anugerah akan saya berikan kepada itu manusia. :D HAHA nasib baik kat surau aku menjadi seperti IMAM MUDA UKM. HAHA :D 



tempat yang kedua paling kerap SELIPAR saya LESAP ialah di dewan makan . pergggggggggggggggggggggggggggggggg~ memang ah an, untuk pengetahuan dato',datin sekalian (dengan harapan ada ah dato' n datin baca blog aku) ;) pabila perut dah kenyang , mata mula layu tetapi hati gua menggelegak pabila kuar dewan makan selipar aku sudah HILANG tetapi bertukar jadi DAUN (maybe orang uh simpati kat aku kejap dan menggantikan daun sebagai selipar aku kot, tapi aku tak rasa pon selipar aku kena sumpah jadi daun, tapi aku meredhakan diri dengan berjalan dengan penuh KEBANGGAN dan RASA BERTUAH dan juga RASA DIHARGAI berjalan ke DORm dan dengan BEKAKI AYAM FULL BODY KIT) dengan aku berjalan-jalan uh aku mula lah jampi serampah dengan "MEMUJI" budak yang merembat selipar aku uh grrrrrrrrrrrrr~ *_____________*


hadirin dan hadirat sekali, sehubungan itu, jangan lah anda sesekali memakai selipar melebihi HARGA RM5 , kerana sedangkan SELIPAR JEPUN , JENAMA OSAKI , JENAMA YANG TAK ADA JENAMA Pon yang telah DIGUNAKAN SEBAGAI BAHAN KAJIAN akan dirembat oleh PEREMBAT yang penuh nafsu uh :D HAHAH :D   


p/s ; best tak aku guna hadirin hadirat? kew setiap kali entry aku efter this nak aku guna ayat-ayat dalam syarahan? HAHA tak payah lah. lagi pun aku satera ny low sikit. haha
P/S: tak ada kaitan dengan yang tgh tidur, pengsan , buat2 tidur, mati dgn sngja mahupun tak dan yang masih hidup :)


selamat menjamu selera lah dengan makanan ini~ :)
okay semua, aku mahu g siap-siap untuk menunaikan solat jumaat. (kena g awal, kalau tak siapalah nak azan klu bukan aku) HAHAHAHAHAH :D *gurauan semata-mata .



selipar HOT yang akan dirembat  HAHA


selipar yang menjadi idaman setian INSAN :D  
ke nak aku buat macam gini eh? HAHA SEYES BEST! <3



thanks who being my follower :)




10 comments:

~~ aksara ~~ said...

haha sengal la aus nie...hehe

Aus Jahidi said...

haha.. ny aku nak g solat jumaat , mintak2 tak kena rembat lah selipar an kat msjid. HAHA

'Ariff Ansaruddin said...

porno banget sich loe!

asmak said...

dewan mkn skola ko tayah pkai sliper? gle bersih hehe

Aus Jahidi said...

tahik muuu sich loe~!

Aus Jahidi said...

asmak : tiap2 ary tukar lantaii kot.. lantai pakaii buang rasanya :D AHAHA :D

cik fza said...

kalu hilang, masuk toilet pakai pa
kasut sekolah?
muahaha

Aus Jahidi said...

kasut skola ape nya. pakai stokin dah memadai dah an. HAHA

ira-yoshida said...

mangga selipar pun boleh..adeh!

achik_kedah92 said...

huhu...toyol2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...