Monday, April 25, 2011

IM FEEL EMPTY . . . . .

empty empty empty
empty empty empty
empty empty empty
empty empty empty

bukanlah pantun empat kerat , tapi hari ini aku terasa seperti empty! hmmmmmmmmm~ entah lah kan. lepas asar tadi rasa macam entah ape entah. (heeee~ sorry doe entry aku kali ny bunyi dia macam emo sikit) rasa macam diri ny huyung hayang aje . . . macam kat syurga aje. HAHA hmmmmmm~ nak cakap aku AMBIK DADAh tak ! TAK AKAN PERNAH!!!!!! kecuali paracetamol yang dikenali sebagai (PANADOL). habis tadi aku riadah main VOLLEYBALL pun rasa macam ape ntah. hurmmmmmmmmmmmmm~ lepas main satu game terFUCKsa aku balik billik. okay lah semua, sorry ah emosi sikit entry kali ny. ^_____________^ dah maghrib ah . aku nak g BERENDAM KAT BATHTUB BILIK aku. HAHA tade lah~~ tipuuu ajeeee~ 


bye bye bye semua ........ :)

assalamualaikum w.b.t 
salam sejahtera ;)

1 comment:

~~ aksara ~~ said...

dah kenapa kamu?? lagu die pun sadis je kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...