Monday, April 25, 2011

IM FEEL EMPTY . . . . .

empty empty empty
empty empty empty
empty empty empty
empty empty empty

bukanlah pantun empat kerat , tapi hari ini aku terasa seperti empty! hmmmmmmmmm~ entah lah kan. lepas asar tadi rasa macam entah ape entah. (heeee~ sorry doe entry aku kali ny bunyi dia macam emo sikit) rasa macam diri ny huyung hayang aje . . . macam kat syurga aje. HAHA hmmmmmm~ nak cakap aku AMBIK DADAh tak ! TAK AKAN PERNAH!!!!!! kecuali paracetamol yang dikenali sebagai (PANADOL). habis tadi aku riadah main VOLLEYBALL pun rasa macam ape ntah. hurmmmmmmmmmmmmm~ lepas main satu game terFUCKsa aku balik billik. okay lah semua, sorry ah emosi sikit entry kali ny. ^_____________^ dah maghrib ah . aku nak g BERENDAM KAT BATHTUB BILIK aku. HAHA tade lah~~ tipuuu ajeeee~ 


bye bye bye semua ........ :)

assalamualaikum w.b.t 
salam sejahtera ;)

Friday, April 22, 2011

KISAH BENAR ! REAL MADRID : SERGIO RAMOS JATUHKAN PIALA COPA DEL REY BAWAH BAS!!

PIALA YANG DIIDAMKAN AKHIRNYA KECUNDANG DIBAWAH BUS :D
good evening semua. straight to the point. sebenarnya aku tak percaya cerita ni benar. selepas di GOOGLE search finally i got the news is truth! nak ketawa ada, nak kecewa ada jugak , nak nagis ada ah jugak..... TAPIIIIIIIIII~ untuk menjaga air muka aku sebagai seorang yang MASKULIn (maybe) , aku wat muka COOL aje. HAHA bukan COLD yea ........

apa lah punya SERGIO RAMOS. nama aje RAMOS , ada jugak aku RAMAS-RAMAS rambut kau uh ramos~ hahahaha :D abis jahanam piala uh. kalau aku memang dah terus terjun bus uh terus. (padahal cakap boleh lah an., cuba aku buat? haha confirm aku tanak) HAHA :D 

apa-apa lagi korang boleh lah click link ni  DAMN YOU RAMOS untuk MENSEKSIkan video bus REAL MADRID membaham piala itu.(opss typing error lagi, malas ah nak undo MENSEKSIkan=MENYAKSIKAN) HAHA :D


okayyy. see you again my follower and friends!!

MEMANG HARAM AH AKU CAKAP! TOYOL ADA KAT ASRAMA?

assalamualaikum w.b.t kepada semua hadirin dan hadirat sekali, hari ini merupakan hari yang kita nanti-nantikan bagi golongan adam untuk menunaikan solat jumaat. hadirn dan hadirat sekali, sebenarnya ini bukanlah apa yang saya ingin ceritakan. Apa yang saya ingin cerita kan mengenai entry saya MEMANG HARAM AKU CAKAP , adalah mengenai flashback ketika saya di asrama tingkatan 4 dan 5. Merujuk kepada entry saya, ingin saya tegaskan bahawa mmg sangat kelakar dan geram (ikut situasi) bila SELIPAR HILANG kat asrama. ^___^


untuk pengetahuan hadirin dan hadirat sekalian, saya sangat TRAUMA dgn selipar mahupun selipar RM2 aku beli masa pakai kat ASRAMA pon hilang. lagi kan selipar above RM50 memang lagi ah memang cepar lesap. (dah macam toyol pulak yang merembat) HAHA konklusi yang dapat saya tegapkan disini adalah bahawa apabila diadakan satu KEJOHANAN MEREMBAT SELIPAR DIANTARA PEREMBAT dan TOYOL, keputusannya akan berpihak kepada PEREMBAT, dan TOYOL hanya akan pulang dengan KEPALA YANG BOTAK dan BADAN YANG HIJAU (maybe lumut tumbuh kat badan kot, dah lama tak mandi lah katakan) HAHA :D 


pengikut-pengikut mahupun yang belum jadi pengikut aku sekalian , tempat yang paling menguji tahap kesabaran dan keimanan yang mana selalunya SELIPAR ku lepas adalah di SURAU asrama. perggggggggggggggggggggggggggggg~ memang masa uh boleh macam-macam boleh keluar dari mulut seperti *%($%#^@#%$^$^*&$%#$(*%$%$@#^,,,   paham tak? kalau tak paham try GOOGLE TRANSLATE mayble boleh kot translate (dgn nada serius+sewel : harap-harap jgn lah yang buang tebiat g translate ayat uh, mmg aku tak nak cakap ape lah an kalau ada yang BIJAK p translate) haha :D memang anugerah akan saya berikan kepada itu manusia. :D HAHA nasib baik kat surau aku menjadi seperti IMAM MUDA UKM. HAHA :D 



tempat yang kedua paling kerap SELIPAR saya LESAP ialah di dewan makan . pergggggggggggggggggggggggggggggggg~ memang ah an, untuk pengetahuan dato',datin sekalian (dengan harapan ada ah dato' n datin baca blog aku) ;) pabila perut dah kenyang , mata mula layu tetapi hati gua menggelegak pabila kuar dewan makan selipar aku sudah HILANG tetapi bertukar jadi DAUN (maybe orang uh simpati kat aku kejap dan menggantikan daun sebagai selipar aku kot, tapi aku tak rasa pon selipar aku kena sumpah jadi daun, tapi aku meredhakan diri dengan berjalan dengan penuh KEBANGGAN dan RASA BERTUAH dan juga RASA DIHARGAI berjalan ke DORm dan dengan BEKAKI AYAM FULL BODY KIT) dengan aku berjalan-jalan uh aku mula lah jampi serampah dengan "MEMUJI" budak yang merembat selipar aku uh grrrrrrrrrrrrr~ *_____________*


hadirin dan hadirat sekali, sehubungan itu, jangan lah anda sesekali memakai selipar melebihi HARGA RM5 , kerana sedangkan SELIPAR JEPUN , JENAMA OSAKI , JENAMA YANG TAK ADA JENAMA Pon yang telah DIGUNAKAN SEBAGAI BAHAN KAJIAN akan dirembat oleh PEREMBAT yang penuh nafsu uh :D HAHAH :D   


p/s ; best tak aku guna hadirin hadirat? kew setiap kali entry aku efter this nak aku guna ayat-ayat dalam syarahan? HAHA tak payah lah. lagi pun aku satera ny low sikit. haha
P/S: tak ada kaitan dengan yang tgh tidur, pengsan , buat2 tidur, mati dgn sngja mahupun tak dan yang masih hidup :)


selamat menjamu selera lah dengan makanan ini~ :)
okay semua, aku mahu g siap-siap untuk menunaikan solat jumaat. (kena g awal, kalau tak siapalah nak azan klu bukan aku) HAHAHAHAHAH :D *gurauan semata-mata .



selipar HOT yang akan dirembat  HAHA


selipar yang menjadi idaman setian INSAN :D  
ke nak aku buat macam gini eh? HAHA SEYES BEST! <3



thanks who being my follower :)




Tuesday, April 19, 2011

SUBJEK PRINSIP KIMIA MEMANGGGGGGGGGGGGG SENANG !!!

besok aku akan meneruskan untuk menjawab soalan kertas PRINSIP PROSES KIMIA yang mana kita boleh wakilkan perkataan (SENANG) sebagai ganti kepada susah. Hadirin dan hadirat sekalian, sedihnya dan sayunya saya disini ingin anda semua melihat perasaan bagaimana persiapan semua pelajar yang akan menjawab paper PRINSIP KIMIA ini. (berapa orang aje boleh dapat A dalam PPK ny). seperti yang aku dah cakap PPK ini memang senang soalannyaa~ HAHAHA :D (taley bla an guna ayat hadirin dan hadiraat ) :D


kalau lah aku dapat A dalam subject ny. SERIUS aku belanja korang bersantap besama BETA ditepi padang Universiti Kebangsaan Malaysia. HAHA tapi agak2 monyet yang bernafsu  keluar mencari makanan nampak kita meleleh air liur diaorang tgk kita makan, terFUCksa kita membiarkan monyet2 uh menyentap makanan uh. *terpaksa* (typing error sikit, malas nak delete) ahaha buang masa nak undo-undo ny. (yea lah aku kan bakal engineer sentiasa berjalan kehadapn) HAHA :D LOL


okayy lah semua. aku nak g jogging kat tasek kejut . <3 ^________^

we will right back for the next entry yeaaaa~ ^_____________^ btw. 

thanks who being my followers. i love you~~!!!! :*

Monday, April 18, 2011

RINDU NAK BALIK JOHOR BOLEH TAK!!!!

serius aku sangat rindu nak mengHIRUp udara kat johor. Nak hang out dengan member aku am, ibal, din kuda, din azman, IFRAN (TONGGA) , paiz (rosak B1.30) ngn nuraimi anak lelaki ahmad. HAHA (jgn marah remy) haha :D dah lama ah siot tak p SOLAT JUMAAT kat MASJID KULAI. Masjid Baru lah katakan. HAHA :D entah macam mane lah an yang nak AZAN kalau aku tak ada kat KULAI uh. HAHA (bukan riak, tapi kebenaran rasanya) HAHA :D  (time ny lah aku cakap pasal nak g masjid an.) padahal kat UKm ny masjid nye boleh tahan BESAR jugak. :) tapi masa bulan RAMADHAN aku selalu datang masjid UKM. lagi waktu maghrib. (bagi sape-sape yang dah tahu tujuan aku uh senyap2.) haha aku ny tak suka membazirkan makanan kat MASJID UKM uh. HAHA :D   


kalau nak cerita kat rumah, memang aty tisu aku karang. HAHA baik aku tak payah cerita. nanti rindu kat MAMA aku uh ^__________________^ sama jugak kat NENEK KEPAK, dah lama tak bergaduh dengan dye :(((((((((((((((( sedih aku tak bergaduh dengan dia. (suka gaduh kew aku ny?) heeeee~ ........  tak sabar nak tunggu abis exam then dapat hang out ngn NENEK KEPAK denga TONGGA. haaaaaaaaaaaaaa~ an an an? heeeeeeeee~ okay ah. nak beljar chemical proses pulak ah u'olz. ini lah ambik civil environmental engin.~ haha ambik ah UBAT ambik subject yang sangat MUDAHHHHHHHHHHHH lahhhh kononnnyaaaaaa~



good luck bagi semua kawan-kawan aku yang sedang mahupun akan menjalani minggu peperiksaan. 

SEMOGA KORANG LEBIH BERJAYA DARIPADA AKU =,=

Thursday, April 14, 2011

MILIK SIAPAKAH GADIS INI ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

BOLEY AKU MENYANYI LAGU NY PULAK AN SEMALAM <3 <3 <3 
*touching* jiwa dengan hati tisu aku malam malam gini~ haha O____O

Milik siapakah gadis ini
Wajah lembut bagaikan sutera
Ingin hatinya ku miliki
Apakan terdaya
Adakahkan terdaya

Milik siapakah hati ini
Bagai berkurun lama kesepian
Ingin aku mencurahkan kasih
Kepada yang sudi
Adakah ia sudi

Lama telah ku impikan
Gadis sepertinya
Mengisi taman hati
Dengan cahaya kasih (suci)
Siapakah gadis yang ku idam...



sampai background music pon aku letak kat blog den nyy ny an . ;)

Tuesday, April 12, 2011

MR BARNEY LULUS JPJ TEST!!

MEMAMG KU IDAM KAN~ 


YEAH! hebat kan driving license aku? kalau BARNEY pon lulus sekali aje. korang?? haha opsssss~.......... ntah lah kan. :D LOl (padahal masa test kaki dah menggeletar macam orang tua umur 200tahun)  HAHA korang mana boleyy buat sebab hanya BARNEY aje bolehh~.  ape yang aku suka skrng adalah ABANG JPJ uh.~! full stop~ jgn ditanya lagi :) 

dapat aje lesen kereta , NENEK KEPAK aku ny dah awal2 dah ajak pergi jalan-jalan jb (mintak-mintak ah no TRAFFIC JAM). kalau tak an , mmg KAU LAH NANA yang menjadi tempat aku buang TENSION aku. (mesti kau lebih rela aku buang GAS dekat kau macam sebelum-sebelum ny kan NENEK? ) 


Tunggu aku yea nanti abis exam 25.APRIL.2011. tapi  taley balik dulu lah sebab ada fieldwork seminggu. awal bulan MEI baru i balik yea youuuu~ :* ummmM~ tak boleh nak spend masa lama sngat dekat sini. nanti thursday aku TERIAK (bukan ketiak okay) pulak tak dapat nak jawab paper GRAPHIC ENGINEERING. 

doakan kejayaan aku yea  my friends <3 < 3 <3 sama juga pada PENGIKUT aku dehh~ ;)
I LOVE MY FOLLOWER SOLID-SOLID, MOLID-MOLID!!!!

Tuesday, April 5, 2011

KERANA DIRIMU BEGITU BEHARGA !

sayang kawan-kawan saya semua! 

terima kasih kepada 354 kawan2 FB saya yang wish birthday saya pada 3.April.2011. terkedu apa yang dapat aku cakap untuk korang selain rasa terharu kat korang~! terima kasih kepada yang menjadi kawan aku ! :) aku sayang korang doe! :* HAHA 

memang niat nak comment semua post yang korang post. tapi memandangkan KANGKANGAN masa *kekangan~! :D HAHA dah nak final dah ny. risau ny rasanya @_____@ doakan agar aku berjaya yea. :)

aku pon doakan supaya korang lebih berjaya lebih daripada aku ;) sayang kamu semuanyaaa~  okay lah pengikut-pengikut aku! thanks being my TOOTH FAIRY follower~ :)))))) ^______^

Saturday, April 2, 2011

SAYA DAN KAWAN PENYAMUN BUKAN SEPERTI ALI BABA SI PENYAMUN

betul. kami bukan penyamun yang sebenar. TAPI! kami engineer yang sebenar! aha.



gilaaa  la lama aku tak updated blog TOOTH FAIRY ny.... bukannya ape, memandangkan final dah dekat dengan ada kursus volyball(tapi aku tak ah power macam TEAM VOLLEYBALL UKM) heee~ TEAM VOLLEYBALL UKM memang boleh buat semua penonton SAKIT JANTUNG BILA diaorang received ball and then ATTACK! wowwwww~ ...  banyak pulak nanti karang aku cerita an. hah. HAHA :D


nak diikutkan cerita sebenarnya mmg dah lama dah nak post entry pasal FAKULTI aku punya dinner ny. disebabkan oleh KANGKANGAN masa ... silap2. tukar jadi KEKANGAN~ HAHA tak macho pulak kangkangan uh. HAHA :D dalam dinner ny aku,dan kawan2 aku ( ramadhan si pemalu, merul si comel perutnya , ammar si bijak , dgn arip si PELUH.) jadi sebagai team GIMIK. :D aku ny dah ah KURUS an? mane ah sesuai jadi org gimik. tapi skrng aku macam dah GEMUK sikit KOTTTTTT........ haha

dinner bertempat di DECTAR,UKM,BANGI. 
22 FERBUARI 2011 (LAMA GILA DAH KAN?) haha


gambar-gambar yang boleh saya kongsikan kepada anda semua.. TAPIIIII INGATTTT!!!! jangan wat tidur sudah lah yea. :D haha 



tengok! aku berkaki AYAM~ :) abis uh korang penah nampak kew kat dalam ali baba uh pakai kasut CONVERSE? CROCS? DR.MARTIN? ahaha

bukan polis yang tangkap aku! bomba pulak tetiba~ :D bomba pon ada jail sendiri jugak kew? HAHA




okay.fine. aku pakai  selipar ^____^ hehe




peraih anugerah penyamun paling rabunnnnn ~ :D LOL (hadiahnya CONTACT LENS buatan sendiri)





ammar peraih penyamun paling bijak dikalangan semua (hadiahnya kunci rumah tiang dua) HAHA :D
_______________________________________________________________________________

thanks who being my TOOTH FAIRY follower!!!  ^____________________^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...