Sunday, March 20, 2011

WARNING!!! VIRUS DI FB ANDA.. AMBIL PERHATIAN !!!

FB DIBIUS VIRUS.

Perhatian kepada MY FOLLOWER mahu pun yang belum menjadi follower yang memiliki akaun FB ***tak mintak pon account HARIMAU(maybank), pokok (BSN) korang**** HAHA LOL :D. 


Kepada sesiapa yang ada tertekan url seperti ini :

" OMG: This girl killed herself after her FATHER posted this message on her wall: bit.ly/hiht3w "

Tolong ikut arahan di bawah ini ......

    a) tekan " Account - Privacy Settings "
    b) Lihat bahagian bawah di " Apps and websites "
    c) tekan " Edit your settings"
    d) Lihat bahagian " Apps you use "
    e) tekan " Edit settings "
    f) Sila delete apps yang pelik2

sekian terima kasih

sebagai rujukan sila layari webste ini :
http://www.newzaroundus.com/2011/03/facebook-virus-striking-users.html


credit to farhan tajuddin . :) thanks


to ALL TOOTH FAIRY FOLLOWER. ini lah yang dapat saya bantu untuk menghargai jasa anda sebagai pengikut ajaran saya **ceh tak agak2 pulak aku guna ayat ajaran uh** . :D haha kerana dirimu begitu beharga.. ***cewah, dah macam iklan maybeline sudaaa*** (betul ke tidak aku eja maybelline uh?) haha aku mane nye make up macam gadis2 diluar sana. HAHA :D


bye-bye semua. :) time to study ..... :) 


thanks who being my TOOTH FAIRY FOLLOWER!!!

1 comment:

ira-yoshida said...

kalau tak tertekan link tu tak yah wat la akn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...