Thursday, March 10, 2011

SAYA RINDU SAYANG MAMA SAYA KETAT KETAT!

I    LOVE YOU MAMA! <3

terasa rindu pulak kat mama ! ;'(  korang tak kan tak perasan ada CAHAYA atas kepala MAMA saya uh? HAHA bercahaya kan mama saya?(memang sengaja aku shoot gitu)  awet muda mama saya ny.*hopefully my mum will give me permission to holiday at USS,singapore during my semster break* mungkin korang semua nak tahu kenapa MAMA saya ny awet muda kan? SEBAB dia ada ANAK yang muda macam aku ny KOTTTTTTTT~. haha :D *cewah~ aku muda lagi ah. lagi berapa puluh hari lagi nak celebrate B.Day aku yang ke 20. alahaiiii~ baru 20 jek ponnnnnnnnnnnnnnnnnnnn~.. *dengan harapan agar aku semakin tough* eh. selama ny aku dah tough kew? haha :D ye lah kottt.......... AKU TOUGH kan kawan-kawan? hahaha :D 


sumpah aku cakap "aku rindu masakan mama saya".... nyum nyum nyum nyum kalau dapat makan masakan MAMA kat UKM ney kan. :'(  

okay lah. time to study, actually i dont have enough time to revision.. FINAL start 11.April.2011 wowwwww~!!! HAHA 


---------papaiiii all my TOOTH FAIRY FOLLOWER.----------




3 comments:

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

salam aus...ada blog rupanya...bagus2,keep it up!

Cik Jie said...

ak pn rndu gile wei kat my mum.. :(

Aus Jahidi said...

ata : aha. ;0 baru lagi lah.;) okay. maju kejut! :)

jie ; tahu takpe. ;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...