Saturday, February 5, 2011

FIRST OF ALL.

nak GELAK banyak2 boleyyy tak? HAHAHAHAHAHAHA :D peduli ape aku kalau korang ckp tak boley pon... entah kenapa entah kan aku terasa nak wat blog neh. Terasa segan pulak nak post neh. Malu2 gitu.. sebab selama ny aku post pon guna POS MALAYSIA.. mudah aje~~ beli setem 30sen. pas uh kena TGK DULU kiri dan kanan , atas bawah , senang cerita dalam 3-D lah. *tapi aku x ah nak susah2 nak pakai spect 3-D uh yg macam korang pakai tgk cerita RESIDENT EVIL bagai2 uh~ HAHA :D sebab ALLAH dah bagi mata aku neh macam 4-D sudaaaaaaaaaaaaaa~ (4D uh bukan NOMBOR2 ekorrr hah) aku sepakk karanggg korang . OKAYYY lepas LINE DAH CLEAR. ambik stem uh letak kat LIDAHHH pas uh wat MUKA MR.BEAN (innocent) lekatkan stem tu. okayyy?? mudah kan?? LOL macam korang tak biasa aje buat masa budak2 dulu kan kan kan?    


*weyhh korang jangan bagi tahu pulak MR.BEAN yg aku cakap muka dye INNOCENT abissssss. tapi secara jujur mmg INNOCENT pon muka dye tu.. 


credit (topup $1)  to this NENEK KEPAK kerana menjadi setiAUSaha aku dalam pembikinan (bukan bikini) blog aku neh . LOL  


ini lah NENEK KEPAK yg aku sayang! mampat2 solid2 ketat2  catalyst2 <3 <3 <3 <3







3 comments:

saraeisyabalqis said...

wahhh..belog ausss
ade air x?
im sooo THIRSTY bebeh:D

Aus Jahidi said...

sorry ah ct~ air tak ade. cermin mata uh ada lah :D hahahahaha LOL

Nia Kmj said...

haha... na gelak golek2 :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...